"HAHA! Det der var SÅ gay!" ?

Okei, jeg skjønner meg virkelig ikke på folk. Siden når har det å være "gay" vært negativt, skjer med å bruke det ordet som skjellsord? Det er ikke noe negativt med å være homse, eller lesbisk.
Det betyr bare at du liker samme kjønn, syns folk burde tenke før de begynner å kalle andre "
gay" som om det skulle vært negativt eller mene at det er en fornærmelse. (Og ja, jeg er heterofil.)

Jeg skønner at de fleste kristne mener at det er en synd, siden Bibelen forteller oss konsekvent at homoseksuell aktivitet er en synd (Genesis 19:1-13; Mosebok 18:22, Romerne 1:26-27, 1 Kor 6:9). Romerne 1:26-27 lærer spesifikt at homoseksualitet er et resultat av å nekte og adlyde Gud. Når folk fortsetter å leve i synd og vantro så kan man si at Gud "gir dem videre? til enda mer ondskap og fordervet synd for å vise dem det nytteløse og den håpløshet i livet når du ikke lenger tror på Gud. 1 Kor 6:09 proklamerer at homofile "forbrytere" ikke vil arve Guds rike. 

Men det betyr INGENTING, skal vi virkelig la en bok bestemme hva vi skal like og ikke like?  Menneske er menneske. Om du er hvit, svart, homofil, bifil, heterofil, det har ikke noe å si. Alle er menneske uansett, og vi må respektere hvem vi, og de rundt oss er. Kanskje vi slutter å lete etter monstre under sengen når vi forstår at de er inni oss. (?)

Hva mener du? Skriv gjerne en kommentar.

M ©

  7 kommentarer

Postet av: june
stå på baby!
08.08.2013, 18:26
Postet av:
Wow, det der var utrolig bra sagt! Jeg bruker det ikke selv som et skjellsord, men hører hele tiden at folk rund meg sier det... Jeg tror bare ikke at de klarer å sette seg inn i situasjonen selv, og når det gjelder gutter så tenker de med feil hode... Unnskyld meg. Og det med monster under senga, det syns jeg var et utrolig bra hjelpemiddel får å få fram budskapet! Stå på videre, og ha en god natt, I'll stay tuned! ;)
09.08.2013, 01:07
Postet av: Marie
Gay eller homo for den saks skyld, er utrolig feil å bruke som skjellsord, synes jeg. Folk må få ha den legningen de har, i fred, så kan de som ikke liker det bare holde seg unna, og holde munn :)
09.08.2013, 01:51
URL: http://www.mangeord.blogspot.com
Postet av: Kristina - vinn kjole!
Så sant! Menneske er menneske, uansett legning.

Har forresten en konkurranse gåendes på bloggen min hvor man kan vinne en kjole. Ta en titt innom viss du vil! :)
09.08.2013, 02:31
URL: http://shapeless.blogg.no
Postet av: Kristine
har flere homsevenner som bruker ordet selv:) men har aldri brukt det selv..
09.08.2013, 03:17
URL: http://kriizz.blogg.no
Postet av: nerdslife
Jeg har absolutt ingenting imot homofile, er ikke kristen og bibelen følger jeg ikke. Jeg har verdrns største samling med yaoi-tegneserier( romantiske historier med homofile i rollen)

Men jeg innrømmer at jeg kan utbryte "gaaay" under situasjoner som virker akkurat slik.

Det er ikke ment negativt og det er jo mange homofile som bruker dette selv, så jeg har ikke dårlig samvittighet. Tror ikke det er så mange idag som sier dette med hat

Jeg syns folk ikke må ta seg selv for høytidelig. Hvis vi hele tiden skal skjerme f.eks homofile, eller hvilken som helst typer mennesker, så syns jeg det nesten er mer diskriminerende i noen tilfeller.

Men å si "jævla homo" o.l er selvfølgelig ikke greit på lik linje med å si "jævla hetero". Hvis det gir mening
09.08.2013, 06:50
URL: http://nerdslife.blogg.no
Postet av: Henriette
Kunne ikke vært mere enig med deg!
11.08.2013, 03:22

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Jeg er en jente på 16 år, er ganske positiv, og denne bloggen skal handle om mine meninger. Er ikke sånn at jeg kommer til å blogge noe særlig om hverdagen min.

+ Legg meg til som vennAugust 2013


Blogg

bilde


hits