Mobbere = Mangel på selvtillit og selvsikkerhet.

Mobbere, noen som sier sårende ting, slår eller gjør noe som kan skade en person på noen slags måte, både psykisk og fysisk i over lang tid. Men hvorfor mobber de andre? Vell, mitt svar er: Mangel på selvtillit og selvsikkerhet. Fordi hvis selvtilliten eller selvsikkerheten dems hadde vært på topp, hadde de da hatt en grunn til å hakke ned på en person?
Hva mener du? Skriv gjerne en kommentar.

©


  5 kommentarer

Postet av:
Aldri tenkt på det på den måten, jeg har hørt at andre har skrevet til noen som har kommentert noe stygt på et bilde eller noe at dem må ha veldig lav selvtillit for å skrive det de skrev, men aldri helt forstått hva dem mener, men nå gjør jeg det! :)
11.08.2013, 03:24
Postet av: Marianne
enig..
11.08.2013, 17:01
URL: http://satanicaa.blogg.no
Postet av: Anniken Bye
Jeg tror du har rett. Jeg har aldri blitt mobbet eller vært en mobber selv, men jeg har en tendens (en fryktelig dårlig uvane) til å rakke ned på andre. Flere ganger har jeg i ettertid tatt meg selv i å komme med nedsettende kommentarer rundt folk jeg ikke kjenner, men som jeg senere har innsett at jeg er litt eller delvis misunnelig på. Det går ofte på at de har en personlighet som jeg innerst inne gjerne skulle hatt en bit av selv.. Det er et vanskelig tema det der.. Ha en fin kveld videre :)
11.08.2013, 17:21
URL: http://www.annikenbye.blogg.no
Postet av: M
Anniken Bye: Det at du innrømmer det selv, betyr at du er en god person. Alle mennesker er dømmende, så ikke føl deg alene. Har selv kommentert noe til en annen person når jeg var sjalu, men det er flere år siden, fordi flere år siden så gidde jeg meg selv et løfte om å bli en bedre og mer forståelsesfull person. :)
11.08.2013, 17:32
URL: http://imot.blogg.no/
Postet av: Anniken Bye
Takk!:) Hørtes ikke så dumt ut det løftet der, kanskje jeg burde prøvd noe lignende..
11.08.2013, 17:53
URL: http://www.annikenbye.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Jeg er en jente på 16 år, er ganske positiv, og denne bloggen skal handle om mine meninger. Er ikke sånn at jeg kommer til å blogge noe særlig om hverdagen min.

+ Legg meg til som vennAugust 2013


Blogg

bilde


hits